In Pittem zette Milan Kuypers in een massaspurt de slotrit van de Keizer der Junioren op zijn naam. De Serviër Mihajlo Stolic werd tweede, Jelle Harteel in de rode bergtrui derde.
Volledig scherm
In Pittem zette Milan Kuypers in een massaspurt de slotrit van de Keizer der Junioren op zijn naam. De Serviër Mihajlo Stolic werd tweede, Jelle Harteel in de rode bergtrui derde. © VDB

Senne Willems wint tweedaagse Keizer der Junioren, Jelle Harteel en Milan Kuypers pakken een ritzege

Wielrennen juniorenSenne Willems uit Kasterlee is de nieuwe Keizer der Junioren. Maar de West-Vlamingen lieten zich tijdens deze internationale tweedaagse niet onbetuigd. Jelle Harteel won de etappe in Koksijde, Milan Kuypers de slotrit in Pittem.

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.