Senne Van Dooren en Hoogstraten verloren zaterdag voor de derde keer in vier weken na een tegengoal in blessuretijd.
Volledig scherm
Senne Van Dooren en Hoogstraten verloren zaterdag voor de derde keer in vier weken na een tegengoal in blessuretijd. © Hoogstraten / RV

Senne Van Dooren zit in zak en as na zoveelste opdoffer voor Hoogstraten: “Ik weet het even niet meer”

voetbal eerste nationaleRode lantaarn Hoogstraten leek afgelopen weekend thuis tegen koploper Patro Eisden lange tijd op weg naar minstens een punt, maar na alweer een dramatische slotfase voor de Rooikens bleven Senne Van Dooren en co. andermaal met lege handen achter.

 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”
 1. Laura Ooghe springt naar Vlaamse titel en Belgisch scholierenrecord: “Wou vandaag graag alleen recordhoudster worden”
  Atletiek

  Laura Ooghe springt naar Vlaamse titel en Belgisch scholieren­re­cord: “Wou vandaag graag alleen recordhoud­ster worden”

  Op het VK indoor in Gent was de 16-jarige Laura Ooghe één van de absolute uitblinkers. Niet alleen pakte de verspringster als enige West-Vlaamse atleet de Vlaamse titel, maar met een sprong van 6m13 verbeterde ze ook nog eens het nationaal scholierenrecord. “Nadat ik vorig weekend het Belgisch record al geëvenaard had, wou ik het vandaag ook graag écht breken”, klinkt het.
 2. Kevin Henneuse (FC Gullegem) voor het eerst als linksback en boos op de leiding: “Het was een zuivere fout op mij, ik werd op mijn voet aangetrapt”
  voetbal tweede amateur

  Kevin Henneuse (FC Gullegem) voor het eerst als linksback en boos op de leiding: “Het was een zuivere fout op mij, ik werd op mijn voet aangetrapt”

  Die tweede thuiszege op de Poezelhoek blijft maar uit voor FC Gullegem. Het team van trainer Jordy Lemiengre ging zondag tegen een vooral na de rust sterk SC Oostkamp nipt onderuit (1-2). De thuisploeg was niet te spreken over de leiding van ref Tom Patrouille en zijn twee assistenten. Ook bij de bezoekers waren ze niet gelukkig want een blijkbaar geldig doelpunt werd niet toegekend.