Senne Geukens speelde een beresterke partij tegen Charleroi
Volledig scherm
Senne Geukens speelde een beresterke partij tegen Charleroi © Geert De Rycke

Senne Geukens loodst Okapi Aalst voorbij Charleroi: “Het klassement spreekt voor zich”

BASKETBAL EUROMILLIONS LEAGUEOkapi Aalst heeft de vorm te pakken. De winst tegen Charleroi is al de vierde op rij. Okapi speelde autoritair tegen de Karolo’s, die zich kranig verweerden. “Het was een goede wedstrijd van ons allemaal”, stelt kapitein Senne Geukens, die zijn team in het slot door woelig water loodste.

 1. Sven Vandenbroucke domineert van start tot finish in Kortrijk: “Deze zege draag ik op aan Kasper Lagae”

  Sven Vandenbrou­c­ke domineert van start tot finish in Kortrijk: “Deze zege draag ik op aan Kasper Lagae”

  Kippenvelmoment aan de finish van de triatlon van Kortrijk zondagnamiddag. Na een verbeten en spannende wedstrijd haalde de 23-jarige Sven Vandenbroucke het met ruim vijftien seconden verschil van een sterk teruggekomen Jasper Sabbe en de ervaren Hannes Cool. Vandenbroucke droeg zijn knappe winst meteen op aan zijn vorig jaar overleden triatlonvriend en trainingsmakker Kasper Lagae. “Ik draag Kasper sindsdien altijd met me mee. Op trainingen en tijdens wedstrijden. Ik werkte Kortrijk af met een tekst voor Kasper op mijn achterwiel”, vertelt Vandenbroucke.
 1. Rupel Boom in verregaande onderhandelingen met buitenlandse investeerders. Kamiel Coenaerts: “Het dossier ligt bij onze juristen”
  voetbal eerste nationale

  Rupel Boom in verregaan­de onderhande­lin­gen met buitenland­se investeer­ders. Kamiel Coenaerts: “Het dossier ligt bij onze juristen”

  Ondergaat Rupel Boom binnenkort een gedaanteverandering? Het kan zomaar, want de onderhandelingen tussen het clubbestuur en een buitenlandse investeerdersgroep gaan de goede kant uit. Dat de Steenbakkers oplossingen zochten om een gezonde toekomst voor de club te garanderen, was niets nieuws. Daarover communiceerde het clubbestuur eerder al. Nu is het dus alleen nog wachten op een akkoord.