Senne Ceulemans kwam op uitleenbasis over van KV Mechelen.
Volledig scherm
Senne Ceulemans kwam op uitleenbasis over van KV Mechelen. © Borgerhoff

Senne Ceulemans (Thes Sport): “We zijn klaar om FC Luik warm te ontvangen”

Voetbal eerste nationaleNa het gelijkspel bij Patro Eisden krijgen ze bij Thes Sport opnieuw een moeilijke wedstrijd voorgeschoteld met de komst van titelconcurrent FC Luik. Voorzitter Wendy De Wit is ambitieus en haalde kort voor de competitiestart nog enkele kleppers binnen. Middenvelder Senne Ceulemans (19) kwam op aanraden van coach Wouter Vrancken op uitleenbasis over van KV Mechelen.

 1. Saartje Speleers na haar overwinning in de marathon van Brugge: “Nog een jaartje competitie en dan stop ik”
  Atletiek

  Saartje Speleers na haar overwin­ning in de marathon van Brugge: “Nog een jaartje competitie en dan stop ik”

  Saartje Speleers schreef afgelopen weekend de Athora Great Bruges Marathon op haar naam in een knappe tijd van 2u53.04. Een fantastische prestatie van de 44-jarige atlete uit Bredene, die meteen ook aankondigde dat het haar laatste marathon was. “De komende maanden keer ik even terug naar het veldlopen, een oude liefde, en deze zomer zal ik ook nog op de piste te zien zijn, maar daarna stop ik met competitiesport”, zegt ze.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.