Sébastien Siani speelde 182 wedstrijden voor KV Oostende en werd er in 2014 verkozen tot speler van het jaar.
Volledig scherm
Sébastien Siani speelde 182 wedstrijden voor KV Oostende en werd er in 2014 verkozen tot speler van het jaar. © Belga

Sébastien Siani tekent bij eerstenationaler Knokke FC

voetbal eerste nationaleRoyal Knokke Football Club heeft zich versterkt met de komst van Sébastien Siani. De 34-jarige Kameroense middenvelder is voormalig kapitein van KV Oostende en won in 2017 de Africa Cup onder bondscoach Hugo Broos. Siani tekende een contract voor twee seizoenen bij Knokke.

 1. Indy Vancraeyveldt (FC Gullegem): “Het kan rap veranderen, ik zie het wel goed komen”
  voetbal TWEEDE NATIONALE A

  Indy Vancraey­veldt (FC Gullegem): “Het kan rap veranderen, ik zie het wel goed komen”

  FC Gullegem speelt zondag op het kunstgrasveld op de Poezelhoek thuis tegen KRC Harelbeke. Viktor Notebaert, Jeroen Doornaert en Indy Vancraeyveldt nemen het op tegen hun ex-ploeg. “Al was het voor mij vorig seizoen maar een korte passage”, zegt Indy Vancraeyveldt. “Door corona kwamen we maar aan vier wedstrijden. Zo speciaal is het zondag voor mij niet, wel voor Viktor Notebaert, die daar jarenlang speelde.”
 2. Christoff Corten wil een tweede opeenvolgende zege in de 24 uur van Zolder: “Ik kijk er echt naar uit om de fans weer te zien”
  autosport

  Christoff Corten wil een tweede opeenvol­gen­de zege in de 24 uur van Zolder: “Ik kijk er echt naar uit om de fans weer te zien”

  Er zijn in België twee 24-uursraces die er toe doen: de 24 uur van Spa voor de internationale top van de GT-rijders en de 24 uur van Zolder waar de beste Belgen zich met elkaar meten in prototypes, GT’s en toerwagens. In 2020 stond die laatste race niet op de agenda omwille van Covid-19, maar in 2021 kan Christoff Corten er zijn titel wel verdedigen. De snelle man uit Tienen is immers de laatste winnaar van de race, samen met vader en zoon Bert en Stienes Longin en de jonge Zwitser Giorgio Maggi.