Sebastiaan Geers (links) aan het werk in de wedstrijd tegen Spanje. De Young Red Lions botsen zondag nog op Nederland.
Volledig scherm
Sebastiaan Geers (links) aan het werk in de wedstrijd tegen Spanje. De Young Red Lions botsen zondag nog op Nederland. © RV/Worldsportpics

Sebastiaan Geers: “Tegen Spanje draaiden we na de pauze de knop om”

HockeyZondagochtend om 9 uur Belgische tijd spelen de Young Red Lions in Bhubaneswar hun laatste wedstrijd op het WK U21. Het wordt een derby tegen Nederland om uit te maken welk land op de vijfde plaats eindigt. “En die wedstrijd willen we zeker niet verliezen”, zegt Sebastiaan Geers.

 1. Bart Kolen blijft twee jaar langer bij Wezel: “Het project van de club spreekt mij heel hard aan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Bart Kolen blijft twee jaar langer bij Wezel: “Het project van de club spreekt mij heel hard aan”

  Vanaf volgend weekend barst in eerste provinciale de titelstrijd opnieuw los. Bij Wezel, dat samen met Kontich het klassement aanvoert, wordt eveneens werk gemaakt van de toekomst. Vorige week maakte de club bekend dat er geen vervolg komt aan de samenwerking met het trainersduo Sepp De Roover en Rob Nuyts. Bart Kolen is dan weer één van de spelers die zijn overeenkomst verlengde.
 2. Speelt Rapid Leest seizoen nog uit na bijgestuurde fusieplannen? “Duidelijke afspraken nodig”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Speelt Rapid Leest seizoen nog uit na bijgestuur­de fusieplan­nen? “Duidelijke afspraken nodig”

  Vorige week raakte bekend dat de nieuwe fusieclub VC Leest, die volgend seizoen ontstaat op de fundamenten van Rapid Leest en Leest United, slechts één seniorenelftal in competitie brengt... in vierde provinciale. Dat betekent dat Rapid Leest, in volle degradatiestrijd verwikkeld in eerste provinciale, het seizoen zonder concrete doelen uitspeelt. En dus is het nog maar de vraag of het zover nog komt?
 3. Knack Roeselare zorgt voor knap verweer in Polen. Coach Vanmedegael: “We gaan gewoon voort met het creëren en het opbouwen van een sterke ploeg”

  Knack Roeselare zorgt voor knap verweer in Polen. Coach Vanmede­gael: “We gaan gewoon voort met het creëren en het opbouwen van een sterke ploeg”

  Na de nederlaag tegen Aalst heeft Knack Roeselare zich herpakt in Polen tijdens de Champions League wedstrijd tegen Jastrzebski Wegiel. Er stonden weliswaar 3-0 verliescijfers op het scorebord, maar het volleybal dat de Knackspelers lieten zien, was hoopgevend en veelbelovend. Op het einde van elke set kwam de kwaliteit van de Poolse thuisploeg bovendrijven. “We hebben ons knap verweerd, maar we konden het net niet afmaken”, gaf trainer-coach Vanmedegael toe.