Sebastiaan De Deckere en Hooglede wonnen zaterdagavond op Ingooigem met 2-5-cijfers.
Volledig scherm
Sebastiaan De Deckere en Hooglede wonnen zaterdagavond op Ingooigem met 2-5-cijfers. © VDB

Sebastiaan De Deckere is met Eendracht Hooglede opgeklommen naar vijfde plaats: “Zo lang mogelijk voor de prijzen meedoen”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE CHet gaat Eendracht Hooglede momenteel voor de wind. De jongens van coach Eddy Verbeeck wonnen zaterdagavond met ruime 2-5-cijfers op het veld van de Groene Duivels Ingooigem en eisen zo een plaatsje in de subtop van derde C op. Eendracht staat na 13 speeldagen op een met Winkel B en Ingelmunster gedeelde vijfde plaats.

  1. Alex Onclin is de nieuwe voorzitter van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen: “Ik ga voor een langzame evolutie”
    Wielrennen

    Alex Onclin is de nieuwe voorzitter van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen: “Ik ga voor een langzame evolutie”

    Alex Onclin werd tijdens de algemene vergadering van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen verkozen als nieuwe voorzitter. De Zuid-Limburger kreeg zeventien stemmen achter zijn naam en werd daarmee de opvolger van Jos Mondelaers. De nieuwe preses kondigde aan niet meteen grote veranderingen te willen doorvoeren. “Ik ga voor samenwerking en een langzame evolutie. De vorige voorzitter en zijn ploeg hebben goed werk geleverd, daarop wil ik verder bouwen”, vertelt Alex Onclin.