Sebastiaan De Deckere en Hooglede wonnen zaterdagavond op Ingooigem met 2-5-cijfers.
Volledig scherm
Sebastiaan De Deckere en Hooglede wonnen zaterdagavond op Ingooigem met 2-5-cijfers. © VDB

Sebastiaan De Deckere is met Eendracht Hooglede opgeklommen naar vijfde plaats: “Zo lang mogelijk voor de prijzen meedoen”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE CHet gaat Eendracht Hooglede momenteel voor de wind. De jongens van coach Eddy Verbeeck wonnen zaterdagavond met ruime 2-5-cijfers op het veld van de Groene Duivels Ingooigem en eisen zo een plaatsje in de subtop van derde C op. Eendracht staat na 13 speeldagen op een met Winkel B en Ingelmunster gedeelde vijfde plaats.

 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. HO Wolvertem Merchtem en trainer Vicky Carleer hopen eind januari weer te kunnen spelen: “De ploeg nu zo goed als mogelijk klaarstomen voor herstart. Wanneer die ook is.”
  voetbal derde nationale A

  HO Wolvertem Merchtem en trainer Vicky Carleer hopen eind januari weer te kunnen spelen: “De ploeg nu zo goed als mogelijk klaarsto­men voor herstart. Wanneer die ook is.”

  In normale tijden had Wolvertem Merchtem dit weekend Tempo Overijse partij gegeven in competitieverband. Maar aangezien het toch nog eerder onzekere tijden zijn, proberen veel ploegen zich nu mits oefenmatchen klaar te stomen voor het laatste weekend van januari. Of er dan ook effectief gevoetbald gaat worden, is natuurlijk de hamvraag. Zo ook voor trainer Vicky Carleer.