De goal van Tjorven Melens volstond niet voor een overwinning.
Volledig scherm
De goal van Tjorven Melens volstond niet voor een overwinning. © Geert De Rycke

Scorende Tjorven Melens (Lochristi) kan leven met 2-2 bij Stekene: “Wedstrijd kon alle kanten uit”

Voetbal derde nationale AIn een leuk burenduel om de zevende plaats bij Avanti Stekene deelde SK Lochristi de punten na een 2-2-gelijkspel. Tjorven Melens scoorde voor de tweede week op rij, maar zag de thuisploeg alsnog langszij komen.

 1. Ameen Al-Dakhil (STVV) na scoreloos gelijkspel bij KV Kortrijk: “Op basis van sterke tweede helft verdienden we de overwinning”
  voetbal jupiler score league

  Ameen Al-Dakhil (STVV) na scoreloos gelijkspel bij KV Kortrijk: “Op basis van sterke tweede helft verdienden we de overwin­ning”

  In het Guldensporenstadion bleven KV Kortrijk en STVV steken op een scoreloos gelijkspel. T1 Bernd Hollerbach liet Perenaar Wolke Janssens in de basis staan. De Duitser Robert Bauer, die vorige week weg bleef van de training om zo een transfer te forceren, zat op de bank. De Kanaries hadden het meeste balbezit en de Kerels loerden op de counter. Na de rust kreeg STVV de beste kansen met een heerlijke trap van een beresterke Frank Boya tegen de paal. STVV blijft twaalf wedstrijden ongeslagen, maar schiet weinig op met drie gelijke spelen op rij.
 2. Winst voor Lukas Bosmans, maar alle aandacht voor Koen Wauters in Ironman Maastricht: “Genoten, maar afgezien tijdens het lopen”
  Triatlon

  Winst voor Lukas Bosmans, maar alle aandacht voor Koen Wauters in Ironman Maastricht: “Genoten, maar afgezien tijdens het lopen”

  Met Lukas Bosmans als eerste over de streep kreeg de 70.3 Ironman van Maastricht een Belgische winnaar. De Vlaams-Brabander zette een schitterende prestatie neer in een wedstrijd waar meer dan 500 landgenoten aan de start verschenen. Onder hen ook zanger Koen Wauters die - fel aangemoedigd - de finish haalde in zijn eerste Ironman uit zijn nog prille triatloncarrière.
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 2. Fanno Nijst begint met Olsa Brakel aan bekeravontuur: “Croky Cup is voor ons geen bijzaak”
  Voetbal Tweede nationale A

  Fanno Nijst begint met Olsa Brakel aan bekeravon­tuur: “Croky Cup is voor ons geen bijzaak”

  Olsa Brakel en de bekercampagne. Het is in het verleden al meermaals een geslaagde combinatie geweest. Bij iedereen die geel-zwart nauw aan het hart ligt, zit de bekermatch tegen Club Brugge van vorig jaar nog vers in het geheugen. Om nog maar te zwijgen over het mirakel van Brakel tegen Westerlo in 2014 en de thriller nadien tegen KV Mechelen. Die topmatchen zijn evenwel nog ver weg. Zondag staat de bescheiden Waalse tweedeprovincialer Jemappes op het Brakelse bekermenu. Nadien wacht wellicht reeksgenoot Zelzate.