Schryvers in actie vorig seizoen, toen nog met rugnummer 52.
Volledig scherm
Schryvers in actie vorig seizoen, toen nog met rugnummer 52. © Photo News

Schryvers start met nieuw rugnummer: “Bijgeloof van de coach, niemand hoger dan nummer 39"

Voetbal 1BJur Schryvers stoomt zich met Waasland-Beveren klaar voor het nieuw seizoen in 1B. De missie is duidelijk voor de Leeuwen, de degradant wil terug naar 1A. Naast het competitieformat veranderde er nog wel wat bij Waasland-Beveren. Zo zal Schryvers niet langer zijn vertrouwde nummer 52 dragen, op vraag van de nieuwe coach.

 1. Pieter Heemeryck debuteert met ambitie op WK Ironman in Hawaï: “Dit is mijn generale repetitie”
  triatlon

  Pieter Heemeryck debuteert met ambitie op WK Ironman in Hawaï: “Dit is mijn generale repetitie”

  Dat het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï een editie zal worden die de geschiedenisboeken zal ingaan, is al langer duidelijk. Zeker nu er voor het eerst een WK Ironman plaatsvindt over twee dagen. De Belgische triatleten die gekwalificeerd zijn voor de meest prestigieuze triatlon ter wereld breken ook alle records. Op zaterdag 8 oktober hebben we naast profs Pieter Heemeryck en Kenneth Vandendriessche ook nog 102 age group triatleten aan de start.
 2. Lars Coveliers en Berchem Sport trekken ondanks 2 op 12 met positief gevoel naar Tongeren: “De wil om beter te doen is groot”
  voetbal tweede nationale B

  Lars Coveliers en Berchem Sport trekken ondanks 2 op 12 met positief gevoel naar Tongeren: “De wil om beter te doen is groot”

  Een zege voor Berchem Sport dateert alweer van de openingsspeeldag uit bij Lebbeke (0-1). Ook op het veld van KSV Bornem tegen de beloften van KV Mechelen lukte het de troepen van Geert Emmerechts niet om de volle buit te pakken. Maar hoewel de cijfers met vijf op vijftien niet bepaald positief zijn, zeggen ze ook niet alles. Berchem mocht de voorbije weken, mits iets meer efficiëntie voor doel, aanspraak maken op veel meer.
 3. Bruno Lamelyn ziet veel progressiemarge bij jong Fusion Oostende: “Onze jeugdspelers doen nu een pak ervaring op”
  voetbal vierde provinciale A

  Bruno Lamelyn ziet veel progressie­mar­ge bij jong Fusion Oostende: “Onze jeugdspe­lers doen nu een pak ervaring op”

  Fusion Oostende is een nieuw gezicht in vierde provinciale A. De eerste ploeg vloeit voort uit de jeugdwerking van de Fusion Academy en maakte de voorbije weken haar debuut in het provinciaal voetbal. Met een nul op negen werd aarzelend gestart, maar afgelopen weekend haalde Oostende de eerste overwinning van het seizoen binnen. Voorzitter Bruno Lamelyn is een van de drijvende krachten bij de kustploeg.