In Alken - Schoonbeek-Beverst werden stevige duels uitgevochten. Hier gaan 
 Stijn Punie en Giel Swijngedouw met elkaar in duel.
Volledig scherm
In Alken - Schoonbeek-Beverst werden stevige duels uitgevochten. Hier gaan Stijn Punie en Giel Swijngedouw met elkaar in duel. © Borgerhoff

Schoonbeek-Beverst zet na de rust achterstand om in 1-3-overwinning

Schoonbeek-Beverst had in Alken steeds de wedstrijd onder controle. Alleen sprongen de bezoekers voor de rust te slordig om met de kansen. Maes profiteerde en mikte Alken zelfs op voorsprong. In de tweede helft sloeg de Schoonbeekse scoremachine wel aan en zorgden Jungschleger en Sleypen voor een logische 1-3-zege. “Als gedoodverfde titelkandidaat staan we elke week voor moeilijke opdrachten. Toch slagen we er voorlopig in om die druk aan te kunnen”,  weet Schoonbeek-Beverst topschutter en kapitein Jordi Nijs.

  1. Siebe Van der Heyden en Anthony Moris vieren 100ste wedstrijd bij Union met zege: “Het is toch uitzonderlijk wat we op 2,5 jaar beleefd hebben”
    voetbal jupiler pro league

    Siebe Van der Heyden en Anthony Moris vieren 100ste wedstrijd bij Union met zege: “Het is toch uitzonder­lijk wat we op 2,5 jaar beleefd hebben”

    Union heeft zaterdagavond op bezoek bij Charleroi een vervolg weten te breien aan zijn reeks van ongeslagen wedstrijden. De vicekampioen zit al aan vijftien wedstrijden zonder nederlaag. Voor Siebe Van der Heyden en Anthony Moris was er naast de driepunter nog een reden tot feesten. De verdediger en doelman zitten aan 100 wedstrijden bij Union.