Stan Otten in actie op het VK in het kogelstoten.
Volledig scherm
Stan Otten in actie op het VK in het kogelstoten. © RV

Scholier Stan Otten pakt vier medailles op PK: “Heel blij mee met persoonlijk record in verspringen”

atletiekMeerkamper Stan Otten scoorde vier medailles op de provinciale kampioenschappen zaterdag in Lier en zondag in Bornem. De scholier uit Turnhout won het ver- en het polsstokspringen, pakte zilver in het kogelstoten en brons op de 100m. 

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Grégoire Munster laat klasse zien in aartsmoeilijke Monte-Carlo
  Autosport

  Grégoire Munster laat klasse zien in aartsmoei­lij­ke Mon­te-Car­lo

  Ook zonder sneeuw is de negentigste editie van de Monte-Carlo een thriller geworden. Een historische editie met de tachtigste WK-zege voor Sébastien Loeb, voor het eerst aan de zijde van Isabelle Galmiche, de eerste vrouw die een WK-rally wint in 25 jaar. Van Belgische zijde was er de moeilijke wedstrijd voor Thierry Neuville, maar ook twee podia in twee verschillende klassen, waaronder één voor de Mechelse student communicatie Grégoire Munster. Munster eindigde ondanks een lekke band in de slotfase derde in de WRC2 Junior.