Marc Schneider tijdens de wedstrijd in Lier.
Volledig scherm
Marc Schneider tijdens de wedstrijd in Lier. © BELGA

Schneider (Waasland-Beveren) na negen op achttien: “We missen vooral creativiteit en zelfvertrouwen”

voetbal 1BWaasland-Beveren prijkt na zes speeldagen op een eerder teleurstellende vijfde plaats. Het enige voordeel is dat alle andere teams ook morsen met punten. Coach Marc Schneider ziet dat z’n team vooral voorin nog heel wat werk heeft. De Zwitser wil meer lef zien bij z’n aanvallend ingestelde spelers.

 1. Reindert Berger (Schoonbeek-Beverst): “Dit 1-1-gelijkspel tegen Witgoor is een gemiste kans”
  voetbal derde nationale B

  Reindert Berger (Schoonbeek-Be­verst): “Dit 1-1-gelijkspel tegen Witgoor is een gemiste kans”

  Het besef dat Schoonbeek-Beverst tegen Witgoor Dessel een unieke kans op de leidersplaats liet liggen, was er ook bij Reindert Berger na het 1-1-gelijkspel. “We speelden hier als neofiet in de reeks zowaar om de leidersplaats. Toen Hulsmans bij Witgoor net voor de pauze een rode kaart slikte, steeg bij ons de overtuiging dat er mogelijk een zege inzat. Alleen bleken wij te onrustig in balbezit en vergaten we ons moment af te wachten.”
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.