Marc Schneider tijdens de wedstrijd in Lier.
Volledig scherm
Marc Schneider tijdens de wedstrijd in Lier. © BELGA

Schneider (Waasland-Beveren) na negen op achttien: “We missen vooral creativiteit en zelfvertrouwen”

voetbal 1BWaasland-Beveren prijkt na zes speeldagen op een eerder teleurstellende vijfde plaats. Het enige voordeel is dat alle andere teams ook morsen met punten. Coach Marc Schneider ziet dat z’n team vooral voorin nog heel wat werk heeft. De Zwitser wil meer lef zien bij z’n aanvallend ingestelde spelers.

  1. Nieuwbakken trainer Cedric Pipeleers wil Helson snel naar een veilige plaats loodsen: “Alle neuzen in dezelfde richting en kopjes omhoog”
    VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

    Nieuwbak­ken trainer Cedric Pipeleers wil Helson snel naar een veilige plaats loodsen: “Alle neuzen in dezelfde richting en kopjes omhoog”

    Bij zijn eerste stappen als trainer van eersteprovincialer Helson sleepte Cedric Pipeleers vorig weekend bij ex-ploeg Zonhoven meteen een draw uit de brand. Het was een verdiend punt en dan ook een terecht eerste succesje. Met Alken komt dit weekend de nummer vier uit de klassering op bezoek. “Alken is een stabiele club, die niet toevallig hoog in de klassering staat. Toch zijn we niet kansloos”, klinkt Pipeleers strijdvaardig.