Coach Nico Van Roost hoopt op een zorgeloos seizoen met SC Aarschot in eerste provinciale.
Volledig scherm
Coach Nico Van Roost hoopt op een zorgeloos seizoen met SC Aarschot in eerste provinciale. © MGD

SC Aarschot wint oefenpot tegen KAC Betekom (0-1). Coach Nico Van Roost: “Ik heb bouwstenen gezien waar we kunnen mee voortwerken”

Voetbal eerste provincialeSC Aarschot trok op de nationale feestdag aan het langste eind in het oefentreffen tegen derdeklasser KAC Betekom (0-1). Een mooi resultaat voor de troepen van coach Nico Van Roost, die zijn jonge garde met het nodige vertrouwen naar de competitiestart wil loodsen.

  1. SC Duffel wist 0-3-achterstand uit in slothalfuur en pakt eerste zege in spektakelderby tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”
    voetbal derde provinciale B

    SC Duffel wist 0-3-achter­stand uit in slothalf­uur en pakt eerste zege in spektakel­der­by tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”

    In een nog niet zo heel ver verleden was de derby tussen Duffel en FC Katelijne er een in de nationale reeksen, maar intussen vinden we beide clubs terug in derde provinciale. Een ander niveau, maar aan animo nog steeds geen gebrek. Katelijne liep zondag tot 0-3 uit, een hattrick van Öztürk, maar een goal van Kerremans bracht opnieuw spanning en de rode kaart voor bezoeker Peeters bleek een kantelpunt. Plots lukte alles voor de Duffelaars die de scheve situatie helemaal ombogen in het laatste half uur, 4-3 was de eindstand.