De laatste groepsfoto van Saturnus Michelbeke in de Liga A. De club houdt er na dit seizoen mee op. De vergrijzing van het bestuur en de opgelegde investeringen in de accommodatie liggen aan de basis van de beslissing.
Volledig scherm
De laatste groepsfoto van Saturnus Michelbeke in de Liga A. De club houdt er na dit seizoen mee op. De vergrijzing van het bestuur en de opgelegde investeringen in de accommodatie liggen aan de basis van de beslissing. © Geert De Rycke

Saturnus Michelbeke kapt er na dit seizoen mee op hoogste niveau: “We zijn onze motivatie kwijtgespeeld. Het is op”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENSaturnus Michelbeke is aan zijn laatste seizoen op het hoogste niveau van het vrouwenvolleybal bezig. De club gaat nog wel door op provinciaal niveau en met jeugdvolleybal, maar opnieuw in de Liga A aantreden zal er vanaf volgend seizoen niet meer bij zijn. De vergrijzing van het huidige bestuur met daarbij ook onder meer oud-minister Herman De Croo en zijn zoon en huidig premier Alexander De Croo als raadgever is één van de redenen. Opvolging staat niet meteen klaar. Bovendien dient de club stevig te investeren in de accommodatie om volgend seizoen nog in de hoogste regionen te mogen aantreden. Die investeringen leken niet haalbaar voor de huidige bestuursploeg.

 1. Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"
  Play

  Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"

 2. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari