Marie-Hélène Verlinden (2) is nog tot mei aan de slag bij het Amerikaanse Louisiana Tech, maar keert nadien terug naar ons land om bij Saturnus Michelbeke aan de slag te gaan. Ze is al de tweede Belgische, die Saturnus terughaalt uit de States.
Volledig scherm
Marie-Hélène Verlinden (2) is nog tot mei aan de slag bij het Amerikaanse Louisiana Tech, maar keert nadien terug naar ons land om bij Saturnus Michelbeke aan de slag te gaan. Ze is al de tweede Belgische, die Saturnus terughaalt uit de States. © RV

Saturnus Michelbeke haalt met Marie-Hélène Verlinden tweede Belgische versterking terug uit de States: “Hebben gestalte nodig”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENNa de wanprestatie tegen Oudegem rechtte Saturnus Michelbeke woensdagavond de rug tegen VDK Gent. De speelsters van coach Frankart pakten zelfs de eerste set in de derby, maar konden het hoge niveau geen volledige wedstrijd aanhouden. Saturnus streed voor wat het waard was met een sterke Goele Van Den Ouweland. Puntenwinst zat er evenwel niet in zodat de ploeg op de voorlaatste plaats blijft hangen. Het meest opvallende nieuws raakte na afloop bekend. Saturnus haalt immers volgend seizoen een tweede Belgische versterking terug uit Amerika.

 1. Mathijs Desmet eist met Roeselare hoofdrol op in tweede titelfinale in Maaseik: “Alles liep gewoon lekker”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Mathijs Desmet eist met Roeselare hoofdrol op in tweede titelfina­le in Maaseik: “Alles liep gewoon lekker”

  Roeselare heeft zich op verbluffende wijze hersteld van de uppercut, die Maaseik vorige zaterdag toediende in de Tomabelhal. Dankzij een collectief sterke prestatie gingen Tuerlinckx en co woensdag met 0-3 winnen in het hol van de leeuw en zo is het thuisvoordeel weer voor Knack. “Ja, we geloven dat we Maaseik nu ook in onze eigen zaal kunnen kloppen”, zegt Mathijs Desmet.
 2. Geen paniek bij Maaseik na nederlaag tegen Roeselare: “Zaterdag is er een nieuwe kans”
  Volleybal Euromillions League

  Geen paniek bij Maaseik na nederlaag tegen Roeselare: “Zaterdag is er een nieuwe kans”

  Na twee wedstrijden in de play-offfinale in het volleybal is alles te herdoen. Na de zege van Maaseik op het veld van Roeselare, deden de West-Vlamingen hetzelfde in Limburg. Geen verrassingen dus in de finale waarin het al van 2018 geleden is dat de thuisploeg nog een veldslag kon winnen. “Heerst er een vloek op thuiswedstrijden? Neen, daar geloof ik niet in, maar laat ons dat principe zaterdag gewoon verderzetten”, oordeelt Jelte Maan.
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts