Sasha Weemaes bewees in Ruddervoorde en de Elfstedenronde dat hij op dreef is.
Volledig scherm
Sasha Weemaes bewees in Ruddervoorde en de Elfstedenronde dat hij op dreef is. © Belga

Sasha Weemaes ruikt kansen op BK in Waregem “Ik ben geen favoriet, maar wel underdog”

wielrennen profsZondag vindt Sasha Weemaes op het Belgisch kampioenschap in Waregem een parcours terug dat mogelijkheden biedt. Er is een reële kans dat de sprinters kunnen uitpakken. De snelle man van Sport-Vlaanderen-Baloise bewees de laatste weken meermaals dat de betere conditie aanwezig is.

 1. Louis en Gilles Vandecaveye zorgen voor sensatie in Haacht: “We begonnen aan de beachfinale zonder hoge verwachtingen”

  Louis en Gilles Vandeca­veye zorgen voor sensatie in Haacht: “We begonnen aan de beachfina­le zonder hoge verwachtin­gen”

  De gouden medaille van Nina Derwael was sensationeel. De overwinning van Louis en Gilles Vandecaveye op de favorieten Dries Koekelkoren en Tom van Walle was niet olympisch, niet van dezelfde orde, maar in het beachvolleybalwereldje wel even opzienbarend. Tijdens de finale van de manche te Haacht - nieuwkomer in het Belgisch beachcircuit - zorgden de Kortrijkse broers voor de grootste verrassing van het seizoen.
 2. Kurt Weuts loodst Racing Mechelen met goal en assist naar volgende bekerronde: “Blij dat alle aanvallers al scoorden”
  voetbal eerste ronde beker van belgië

  Kurt Weuts loodst Racing Mechelen met goal en assist naar volgende bekerronde: “Blij dat alle aanvallers al scoorden”

  Racing Mechelen kwam in zijn eerste oefenwedstrijden telkens niet goed uit de kleedkamer, maar voor de eerste officiële opdracht van het seizoen was het wel bij de les. Nog voor halfweg in de eerste helft voetbalden de troepen van Dave De Herdt, opnieuw in de dug-out na zijn preventieve quarantaine, een 0-2-voorsprong bij mekaar in het bekerduel bij FC Schaerbeek en legden zo de basis voor een rustige avond en de uiteindelijke kwalificatie, 1-4 werd het.