Frédéric Duplus werd maandag in de thuismatch tegen STVV met een gebroken scheenbeen op een draagberrie afgevoerd en is maanden out. Coach Marc Brys moet zijn verdediging opnieuw herschikken.
Volledig scherm
Frédéric Duplus werd maandag in de thuismatch tegen STVV met een gebroken scheenbeen op een draagberrie afgevoerd en is maanden out. Coach Marc Brys moet zijn verdediging opnieuw herschikken. © Belga

Sascha Kotysch (OHL): “Wie speelt, weet perfect wat van hem verwacht wordt”

Voetbal 1AOHL startte het seizoen buiten verwachting goed, maar als het na de één op zes tegen Beerschot en STVV niet verder wil wegzakken naar de grijze middenmoot, pakt het maandag best één of drie punten bij Antwerp. Dat kan, want de Leuvenaars zijn succesvoller als ze een wedstrijd als underdog starten, dan als ze als favoriet beginnen.

 1. AD Betty Van Proeyen (KRC Genk Ladies): “We willen zo lang mogelijk meestrijden voor een plaats in play-off 1"
  Vrouwenvoetbal Super League

  AD Betty Van Proeyen (KRC Genk Ladies): “We willen zo lang mogelijk meestrij­den voor een plaats in play-off 1"

  Na een korte winterstop maakt KRC Genk Ladies zich op voor de tweede competitiehelft. Met een gedeelde vierde plaats presteert de jonge, maar talentrijke garde van Guido Brepoels beter dan verhoopt. Samen met drie andere teams knokken de Genk Ladies voor een plaats in play-off 1. “Met twee opeenvolgende wedstrijden tegen concurrent AA Gent, staan we meteen voor bijzonder belangrijke confrontaties”, zegt AD Betty Van Proeyen.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"