Sascha Beshliaha zal in de uitmatch bij Petegem naar alle waarschijnlijkheid op z'n favoriete linkerflank spelen.
Volledig scherm
Sascha Beshliaha zal in de uitmatch bij Petegem naar alle waarschijnlijkheid op z'n favoriete linkerflank spelen. © KSC Dikkelvenne / RV

Sascha Beshliaha (KSC Dikkelvenne): “Uitkijken voor de stilstaande fasen, want daarop is Petegem sterk”

voetbal tweede nationale AKorte verplaatsing voor KSC Dikkelvenne. Geel-blauw steekt de E17 over naar het stadionnetje van Sparta Petegem. Wellicht krijgt Sascha Beshliaha (28) door de schorsingen van Vic Seurynck en Preben De Man op links een nieuwe kans.

  1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
    TV

    “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

    Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”