Sarah Cools (l.) en Lisa Van den Vonder (r.): "Ons basisniveau is merkelijk gestegen. Nu nog de foutenlast vermijden."
Volledig scherm
Sarah Cools (l.) en Lisa Van den Vonder (r.): "Ons basisniveau is merkelijk gestegen. Nu nog de foutenlast vermijden." © Dick Demey

Sarah Cools en Lisa Van den Vonder halen een bronzen medaille in Leuven: “Nieuwe grenzen opzoeken in het internationaal beachcircuit”

BeachvolleybalWat Dries Koekelkoren en Tom van Walle voor het Belgisch beachvolleybal bij de mannen betekenen - met ruime overmacht alle tegenstand in ons land overklassen - dat doen momenteel ook Sarah Cools en Lisa Van den Vonder bij de vrouwen. Tijdens vier manches in het nationaal beachcircuit haalden de Kempense topspeelsters telkens de eindzege binnen. Viermaal op een rij goud in het Belgisch kampioenschap, dat is indrukwekkend.

  1. Dylan Audenaert en FC Walem willen na eerste punt ook zege tegen VV Duffel: “Winnen is een must”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

    Dylan Audenaert en FC Walem willen na eerste punt ook zege tegen VV Duffel: “Winnen is een must”

    Tweedeprovincialer FC Walem leek vorig weekend af te stevenen op een derde nederlaag op rij, maar in de toegevoegde tijd bezorgde Dylan Audenaert (26) zijn ploeg nog een punt, 1-1 werd het bij Bonheiden. In de rangschikking maakt het logischerwijze weinig verschil uit, maar op mentaal vlak betekende het late gelijkspel wel een boost in aanloop naar het duel met VV Duffel van aanstaande zondag. Een degradatiewedstrijd?