Sarah Cools, vorig seizoen nog verkozen als MVP van het vrouwenvolleybal, tracht haar horrorblessure positief te bekijken: "Het valt blijkbaar beter mee dan het eruit ziet."
Volledig scherm
Sarah Cools, vorig seizoen nog verkozen als MVP van het vrouwenvolleybal, tracht haar horrorblessure positief te bekijken: "Het valt blijkbaar beter mee dan het eruit ziet." © Mpics

Sarah Cools (Antwerp Volley Team) loopt een open beenbreuk op en is maandenlang uitgeschakeld: “Verschrikkelijk”

Volleybal liga ATopvolleybalster Sarah Cools kwam tijdens een oefenwedstrijd met Interfreight Brabo Antwerpen tegen Jaraco LVL Genk na een aanvalsactie ongelukkig neer op de voet van een medespeelster. De aanvalster liep daarbij een ernstige blessure op. Iedereen reageerde aangeslagen. 

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Len Dejaegher en SV Diksmuide B tanken vertrouwen na eerste seizoenszege: “We kunnen nog heel wat vooruitgang boeken”
  voetbal derde provinciale A

  Len Dejaegher en SV Diksmuide B tanken vertrouwen na eerste seizoensze­ge: “We kunnen nog heel wat vooruit­gang boeken”

  Het heeft even geduurd, maar na zeven speeldagen heeft SV Diksmuide B een eerste seizoenszege eindelijk te pakken in derde provinciale A. En wat voor een: het stuurde Adinkerke met het schaamrood op de wangen naar huis met een vooroorlogse 13-0-zege. Welgekomen ademruimte voor de ploeg van aanvoerder Len Dejaegher, die dit weekend naar de ongeslagen leider Lombardsijde trekt.