Sarah Borremans Sarah werd provinciaal kampioen voor Naomi De Roeck en Kim Knaeps.
Volledig scherm
Sarah Borremans Sarah werd provinciaal kampioen voor Naomi De Roeck en Kim Knaeps. © Geert Tresignie

Sarah Borremans wint PK bij de elites in Halle: “Eerste titel na zeer merkwaardig kampioenschap”

Wielrennen damesHet provinciaal kampioenschap voor dames in Halle kende een bewogen verloop. Slechts vier rensters haalden in een open koers de finish! Bij de elites ging de titel naar Sarah Borremans. Ze haalde het voor Naomi De Roeck en Kim Knaeps. Bij de beloften ging de titel naar Elle Feytens. Ze was sneller dan Britt Verbeek en Nele Van Baelen.

 1. Nicolas Rommens maakt indruk op het middenveld bij Zulte Waregem: “Deze trein passeert maar één keer”
  voetbal jupiler pro league

  Nicolas Rommens maakt indruk op het middenveld bij Zulte Waregem: “Deze trein passeert maar één keer”

  Vanavond speelt Zulte Waregem zijn vierde oefenwedstrijd, om 18 uur in Ingelmunster tegen Sporting Charleroi. Een eerste echte test, na de ruime zeges (0-5 in Oudenaarde, 0-3 in Harelbeke, 0-7 in Petegem) tegen tweedenationalers. Tijdens die matchen eiste nieuwkomer Nicolas Rommens op het middenveld telkens een hoofdrol op. De 27-jarige Kempenaar lijkt helemaal klaar om eindelijk door te breken in de Jupiler Pro League. “Ik hoop een vaste stek af te dwingen en mijn sterk seizoen van bij RWDM nu een trapje hoger te kunnen bevestigen”, houdt hij het zelf nog even bescheiden.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?