Sara Maes wordt op het podium van het BK voor beloften geflankeerd door Julie Hendrickx en Marith Vanhove.
Volledig scherm
Sara Maes wordt op het podium van het BK voor beloften geflankeerd door Julie Hendrickx en Marith Vanhove. © Belga

Sara Maes sprint naar de Belgische beloftentitel: “Toen ik wakker werd, dacht ik op geen enkel moment aan deze trui. Te zot voor woorden”

wielrennen BKSuperverrassend. Sara Maes, amper 20, kroonde zich in Middelkerke tot nationaal wegkampioene bij de beloften. In een sprint met zeven legde ze de duimen voor Kim De Baat, kampioene bij de elite, en Fien Van Eynde.

  1. Fleur Pauwels (KRC Genk Ladies) legt de lat hoog: “Goede start nemen en met die flow de confrontatie met de toppers aangaan”
    vrouwenvoetbal super league

    Fleur Pauwels (KRC Genk Ladies) legt de lat hoog: “Goede start nemen en met die flow de confronta­tie met de toppers aangaan”

    KRC Genk Ladies is klaar voor de eerste thuiswedstrijd. Na de overwinning tegen Woluwe ontvangen de Genkies vrijdagavond AA Gent. Gent zag tijdens het transferseizoen de trainer en een resem speelsters andere oorden opzoeken. Fleur Pauwels waarschuwt evenwel voor onderschatting. “We moeten met beide voeten op de grond blijven en geconcentreerd de wedstrijd aanpakken. Een overwinning krijg je niet cadeau”, zegt de Genkse middenvelder.