Sanne Desplenter voelt dat Waregem al de nodige progressie maakte in vergelijking met vorig seizoen.
Volledig scherm
Sanne Desplenter voelt dat Waregem al de nodige progressie maakte in vergelijking met vorig seizoen. © VDB

Sanne Desplenter staat met Basket Waregem voor zware bekeropgave tegen Castors Braine: “Veertig minuten vechten voor elke bal”

BASKETBAL BEKER VAN BELGIË VROUWENZaterdagavond staat in de kwartfinale van de Beker van België bij de vrouwen een duel tussen topclub Castors Braine en Basket Waregem op de agenda. Geen gemakkelijke opdracht, maar de youngsters van coach Frederic Claessens zijn klaar om zich helemaal te geven.

  1. Siebe Van der Heyden en Anthony Moris vieren 100ste wedstrijd bij Union met zege: “Het is toch uitzonderlijk wat we op 2,5 jaar beleefd hebben”
    voetbal jupiler pro league

    Siebe Van der Heyden en Anthony Moris vieren 100ste wedstrijd bij Union met zege: “Het is toch uitzonder­lijk wat we op 2,5 jaar beleefd hebben”

    Union heeft zaterdagavond op bezoek bij Charleroi een vervolg weten te breien aan zijn reeks van ongeslagen wedstrijden. De vicekampioen zit al aan vijftien wedstrijden zonder nederlaag. Voor Siebe Van der Heyden en Anthony Moris was er naast de driepunter nog een reden tot feesten. De verdediger en doelman zitten aan 100 wedstrijden bij Union.