Sandy Casieris zal bij de start van het seizoen 2021-22 bij KSC Dikkelvenne Tom De Cock als trainer opvolgen.
Volledig scherm
Sandy Casieris zal bij de start van het seizoen 2021-22 bij KSC Dikkelvenne Tom De Cock als trainer opvolgen. © Geert De Rycke

Sandy Casieris ruilt over een half jaar FC Lebbeke voor KSC Dikkelvenne: “Fantastische kans dichter bij huis”

Het stond bijna in de sterren geschreven! Sandy Casieris zou ooit bij KSCD Dikkelvenne trainer worden. De 46-jarige milieuambtenaar uit Brakel neemt bij de geel-blauwen vanaf het seizoen 2021-22 het sportieve roer in handen.

 1. In een coronavrij Australië wint Mathijs Casteele een lokale 5km : “Mentaal deed het deugd om nog eens een wedstrijd te lopen”
  Atletiek

  In een coronavrij Australië wint Mathijs Casteele een lokale 5km : “Mentaal deed het deugd om nog eens een wedstrijd te lopen”

  Terwijl er in België nog steeds geen sprake is van atletiekwedstrijden, mogen atleten in andere delen van de wereld wel al terug hun spikes bovenhalen. In Australië is het zomerseizoen ondertussen zelfs in behoorlijk normale omstandigheden van start gegaan. Mathijs Casteele, die al bijna een jaar in Australië verblijft, nam er afgelopen zondag voor het eerst deel aan een wedstrijd en hij won meteen ook in een wedstrijdrecord. “Eigenlijk was ik gewoon blij om eens niet alleen te moeten lopen”, klinkt het.
 2. Frederik De Smet (Eendracht Houtem): “Tot zestig procent minder inkomsten omwille van coronaproblematiek”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Frederik De Smet (Eendracht Houtem): “Tot zestig procent minder inkomsten omwille van coronapro­ble­ma­tiek”

  Tweedeprovincialer Eendracht Houtem heeft zijn huiswerk voor volgend seizoen zo goed als klaar. De club verwacht niet dat er dit seizoen nog zal gespeeld worden en is ook geen voorstander van een eventuele herstart. Wel heeft corona bij VCE Houtem een stevige impact op het beschikbare budget voor volgend seizoen. De club zag de inkomsten met zo’n zestig procent terugvallen. “Maar zodra er meer mogelijk is, hopen we toch nog een beetje van dat inkomstenverlies te kunnen goedmaken”, vertelt de Houtemse spreekbuis Frederik De Smet.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!