Sander Lemmens (links) en Jente Boons (rechts) zijn twee Limburgse sterkhouders in Brussel-Zepperen.
Volledig scherm
Sander Lemmens (links) en Jente Boons (rechts) zijn twee Limburgse sterkhouders in Brussel-Zepperen. © Mpics

Sander Lemmens en Jente Boons staan voor het eerst aan de start van Brussel-Zepperen: “Schone koers, maar winnen is voor de sterkste”

Wielrennen BeloftenSander Lemmens (Acrog Tormans Balen) en Jente Boons (Lotto-Soudal) staan zondag voor het eerst aan de start van Brussel-Zepperen. Boons omdat hij aan zijn eerste jaar als belofte bezig is, Lemmens omdat hij na een aanloop in het veld dit seizoen voor de weg koos. Aan gretigheid geen gebrek bij de twee Limburgers. Boons krijgt een vrije rol en hoopt de finale te rijden, Lemmens zou heel graag winnen. “Maar dat wordt niet makkelijk”, beseft hij.

  1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
    Mijnenergie

    Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

    58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.