Sander Denayer (rechts) speelde tegen FC Pepingen-Halle op een paar honderd meter van zijn thuis. Hier gaat hij in duel met Redouan Aalhoul .
Volledig scherm
Sander Denayer (rechts) speelde tegen FC Pepingen-Halle op een paar honderd meter van zijn thuis. Hier gaat hij in duel met Redouan Aalhoul . © Geert Tresignie (GTG)

Sander Denayer en Diegem Sport pakken in blessuretijd puntje in de derby tegen FC Pepingen-Halle: “We geraakten niet in de flow van de voorbije weken”

VOETBAL - TWEEDE NATIONALE BDiegem Sport kwam twee keer op achterstand in de derby op het veld van FC Pepingen-Halle. Groen-wit knokte echter telkens terug. Via een strafschopdoelpunt van Yentl Egerickx diep in de blessuretijd konden de bezoekers de nederlaag vermijden.

  1. Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gedisciplineerd.
    autosport Antwerpen

    Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gediscipli­neerd.

    De Legend Boucles @ Bastogne is een zeer bijzondere proef, een wedstrijd ook die erg veeleisend is. De editie 2023 vormde daarop geen uitzondering, in tegendeel. De lijst van opgevers was bijzonder indrukwekkend, terwijl de wedstrijd nooit beslist leek. Net als in 2011, zijn het de West-Vlamingen Stefaan Stouf en Joris Erard die de zege wegkapen en nu tweemaal op het palmares van de grootste Belgische rally voor historische bolides staan. Kempenaar Guino Kenis en zijn co Bjorn Vanoverschelde werden in hun BMW knap tweede, terwijl dochter Julie Kenis ook haar visitekaartje afgaf.