Sander Denayer: "Om uit de gevarenzone weg te blijven,  is het belangrijk om de terugronde gepast aan te vatten en meteen punten te pakken."
Volledig scherm
Sander Denayer: "Om uit de gevarenzone weg te blijven, is het belangrijk om de terugronde gepast aan te vatten en meteen punten te pakken." © Hans Deveuster

Sander Denayer en Diegem Sport hervatten tegen City Pirates: “Het was geen makkelijke periode”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BNa anderhalve maand winter- en coronastop begint tweedenationaler Diegem Sport zaterdagmiddag aan het tweede deel van het seizoen. De Vlaams-Brabanders zijn gastheer voor City Pirates, waarmee ze de tiende plaats delen.

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.