Sander De Deygere (l.) gaat het kopduel aan met Heist-speler Catteeuw.
Volledig scherm
Sander De Deygere (l.) gaat het kopduel aan met Heist-speler Catteeuw. © VDB

Sander De Deygere staat met Club Roeselare op kop: “Genieten van leidersplaats”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE AClub Roeselare won zondag met 3-2 de topper tegen FC Heist waardoor de Rodenbachjongens nu, na 12 speeldagen, samen met SV Veurne de leidersplaats in tweede A delen. Het loopt dus lekker bij de ploeg van trainer Franky Mestdagh. Zondag wordt er op Krottegem gespeeld tegen SV Bredene, sinds kort onder de leiding van Kurt Bataille.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.