San Siro Boys Deftinge won na het nemen van cornerballen de finale van de Beker van België minivoetbal.
Volledig scherm
San Siro Boys Deftinge won na het nemen van cornerballen de finale van de Beker van België minivoetbal. © Geert De Rycke

San Siro Deftinge wint na heuse thriller bekerfinale minivoetbal

MinivoetbalDubbelslag voor San Siro Deftinge: de titel én de beker. Na een heuse minivoetbalthriller en het nemen van cornerballen nam de ploeg van Yves Speliers de maat van Hard Labeur Nazareth. Dat stak zowel in de reguliere speeltijd als in de verlengingen de hand uit naar bekerwinst, maar sneuvelde uiteindelijk met eer (4-4, 4-3 in de cornerballen). Voor Deftinge is het de tweede bekerzege in vier finales.

 1. KVC Westerlo klopt AA Gent in aangename oefenpot (6-2). Kyan Vaesen: “Het liep lekker”

  KVC Westerlo klopt AA Gent in aangename oefenpot (6-2). Kyan Vaesen: “Het liep lekker”

  Amper een week na de vlotte 11-0-overwinning tegen tweedeklasser City Pirates kreeg KVC Westerlo vrijdagmiddag met AA Gent een tegenstander van een ander kaliber over de vloer. De al bij al nog talrijk opgekomen supporters zagen een aangename oefenpot in het Kuipje, waarbij beide ploegen elkaar twee keer zestig minuten lang bekampten en telkens ook twee compleet nieuwe elftallen tussen de lijnen brachten.
 2. KVK-aanvoerder Kristof D’Haene is opnieuw topfit: “Ons doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en vooral uit de gevarenzone te blijven”
  Voetbal jupiler pro league
  1

  KVK-aanvoerder Kristof D’Haene is opnieuw topfit: “Ons doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en vooral uit de gevarenzo­ne te blijven”

  Linksachter Kristof D’Haene (32) miste de laatste vijf wedstrijden van het afgelopen seizoen door een barst in de rechtervoet. Van dat probleem is de KVK-aanvoerder ondertussen helemaal verlost en dat is er duidelijk aan te merken. D’Haene maakt een gretige indruk op training en lijkt klaar voor de competitiestart.