Samir Bouhriss was de voorbije jaren zowel voor Spouwen-Mopertingen als Bilzerse Waltwilder actief, die samen opgingen in de fusieclub Belisia Bilzen.
Volledig scherm
Samir Bouhriss was de voorbije jaren zowel voor Spouwen-Mopertingen als Bilzerse Waltwilder actief, die samen opgingen in de fusieclub Belisia Bilzen. © Jorghé Van Hecke

Samir Bouhriss (Olympia Wijgmaal) opent jacht op zes op zes met thuismatch tegen ex-club Belisia Bilzen: “Het vertrouwen is terug”

voetbal tweede nationale BMet twee thuismatchen op rij kunnen ze bij Olympia Wijgmaal nog een mooie zaak doen zo vlak voor de winterstop. In het beste geval verzekeren de blauwhemden zich tegen Belisia Bilzen en Diegem Sport van een stevig plaatsje in de middenmoot en voor die zes op zes willen ze resoluut gaan.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.