Lucas Vissers (rechts  vooraan) knikte zaterdag in blessuretijd de gelijkmaker tegen de netten.
Volledig scherm
Lucas Vissers (rechts vooraan) knikte zaterdag in blessuretijd de gelijkmaker tegen de netten. © Sint-Lenaarts / RV

Sam Vermeylen en Sint-Lenaarts pakken in extremis oververdiend punt tegen Nijlen (1-1): “Veel meer als ploeg gespeeld dan vorige week”

voetbal derde nationale BNa nederlagen tegen Schoonbeek-Beverst en Termien keek Sint-Lenaarts ook zaterdag in Nijlen lange tijd tegen een achterstand aan, maar de troepen van coach Sam Vermeylen slaagden er in blessuretijd toch nog in om een meer dan verdiend punt uit de brand te slepen: 1-1.

  1. Matija Rajh met ARB Hamme niet naar kwartfinale na uitschakeling met strafschoppen: “We hadden ons duidelijk overslapen”
    Futsal eerste nationale

    Matija Rajh met ARB Hamme niet naar kwartfina­le na uitschake­ling met strafschop­pen: “We hadden ons duidelijk overslapen”

    ARB Hamme is er niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de kwartfinale van de beker van België. De ploeg speelde een belabberde eerste helft. Na de rust werd er wel een vuist gemaakt (4-4) en strafschoppen afgedwongen. Daarin moest men met 2-3 het onderspit delven. Woensdag speelt de ploeg in competitieverband tegen Hasselt.