Jan Smolders (links) en Pelt hadden hun handen meer dan vol met het Sint-Lenaarts van Hicham Elharchi.
Volledig scherm
Jan Smolders (links) en Pelt hadden hun handen meer dan vol met het Sint-Lenaarts van Hicham Elharchi. © Demey

Sam Vermeylen boekt derde zege op rij met Sint-Lenaarts: “Negen op negen is dubbel en dik verdiend”

voetbal derde nationale BSint-Lenaarts was zaterdagavond duidelijk veel te sterk voor Pelt (0-3). De troepen van coach Sam Vermeylen blijven zo niet alleen ongeslagen. De Eesterploeg is dankzij die derde overwinning op rij ook opgeklommen naar plek twee in het klassement.

 1. Yves Vanderhaeghe en Cercle Brugge wachten Standard met het mes tussen de tanden op: “Ik ben een strijder”
  VOETBAL 1A

  Yves Vanderhaeg­he en Cercle Brugge wachten Standard met het mes tussen de tanden op: “Ik ben een strijder”

  Zeven nederlagen in de jongste 8 matchen: het overkwam Yves Vanderhaeghe (51) nooit eerder in zijn 7 seizoenen als hoofdtrainer. “Slecht slapen doe ik er nog niet van”, zucht de coach van Cercle Brugge. “Maar ik ben zeker niet de gezelligste thuis. We moeten dringend een resultaat neerzetten om het tij te keren.” Zaterdag komt Standard naar Jan Breydel. Cercle won voor het laatst thuis van de Rouches in... 2011, ook al geen statistiek om vrolijk van te worden.
 2. Esteban Casagolda (FCV Dender): 
“De goals zullen wel volgen”
  voetbal eerste nationale

  Esteban Casagolda (FCV Dender): “De goals zullen wel volgen”

  De verplaatsing naar Mandel United moet na de karige puntenoogst van de jongste weken voor FCV Dender de volle buit opleveren. De fusieclub tussen Izegem en Ingelmunster pakte vorige week op Rupel Boom evenwel zijn eerste competitiezege en zal daar ongetwijfeld vertrouwen uit putten. Voor Esteban Casagolda maakt dat niets uit. “We moeten alleen naar onszelf kijken en een sterke prestatie neerzetten.”