Jan Smolders (links) en Pelt hadden hun handen meer dan vol met het Sint-Lenaarts van Hicham Elharchi.
Volledig scherm
Jan Smolders (links) en Pelt hadden hun handen meer dan vol met het Sint-Lenaarts van Hicham Elharchi. © Demey

Sam Vermeylen boekt derde zege op rij met Sint-Lenaarts: “Negen op negen is dubbel en dik verdiend”

voetbal derde nationale BSint-Lenaarts was zaterdagavond duidelijk veel te sterk voor Pelt (0-3). De troepen van coach Sam Vermeylen blijven zo niet alleen ongeslagen. De Eesterploeg is dankzij die derde overwinning op rij ook opgeklommen naar plek twee in het klassement.

 1. Niels Notelaers (T1 Datovoc) ziet zijn team mooie reeks neerzetten: “Niet verwacht al zover te staan”
  Volleybal eerste nationale

  Niels Notelaers (T1 Datovoc) ziet zijn team mooie reeks neerzetten: “Niet verwacht al zover te staan”

  Datovoc Tongeren is aan een mooie reeks bezig in eerste nationale. De nieuwkomer prijkt na tien wedstrijden op een gedeelde vierde plaats. Trainer Niels Notelaers is verrast want hij had niet verwacht dat zijn jonge ploeg al zover zou staan. “Ik rekende op een zware heenronde waarin we veel leergeld zouden moeten betalen, maar mijn team bewijst dat het anders kan. Hopelijk houden we dit vol tot kerstmis”, vertelt Niels Notelaers.
 2. Jo Christiaens, coach van KSK Heist, heeft na de 2-0-zege tegen KVK Tienen niets dan lof voor zijn groep: “Chapeau aan mijn spelers”
  voetbal eerste nationale

  Jo Christi­aens, coach van KSK Heist, heeft na de 2-0-zege tegen KVK Tienen niets dan lof voor zijn groep: “Chapeau aan mijn spelers”

  KSK Heist begon slap aan de competitie, zo slap dat gevreesd werd voor een troosteloos seizoen onderaan in de kelder van de rangschikking. Datzelfde KSK Heist is intussen stevig opgestaan. Afgelopen zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen KVK Tienen (2-0), pakten de jongens van Jo Christiaens het zestiende punt uit zes wedstrijden. Wat het des te opvallender maakt, de waslijst aan afwezigen (geschorsten én geblesseerden) is lang.