Sam Vermeulen (r) spreekt zijn spelersgroep toe en dat zal hij ook volgend seizoen nog doen.
Volledig scherm
Sam Vermeulen (r) spreekt zijn spelersgroep toe en dat zal hij ook volgend seizoen nog doen. © KFC Nijlen / RV

Sam Vermeulen ook volgend jaar coach van KFC Nijlen dat wel verliest van Diest na penalty in slotminuut (0-1): “Na zo’n prestatie is doemdenken niet nodig”

voetbal 3NBKFC Nijlen was de meest dominante ploeg in het duel met concurrent Diest, maar bleef finaal zonder punten achter. Een strafschopfout van Van Den Buijs in de slotminuut luidde de 0-1-nederlaag in, maar trainer Sam Vermeulen had na afloop niets dan lof voor zijn spelersgroep.

  1. Frank Staes en Sporting Tisselt delen de buit met leider Berg en Dal in topper (1-1): “Wij mógen niet ontgoocheld zijn”
    Voetbal eerste provinciale

    Frank Staes en Sporting Tisselt delen de buit met leider Berg en Dal in topper (1-1): “Wij mógen niet ontgoo­cheld zijn”

    Op zes speeldagen van het einde kreeg Sporting Tisselt de uitgelezen kans om Berg en Dal het vuur aan de schenen te leggen in de titelrace. Met een match meer gespeeld dan de leider was de promovendus het eigenlijk aan zichzelf verplicht om te winnen als het zijn titelkansen gaaf wilde houden, maar zover kwam het niet. In een aangename wedstrijd kwam Tisselt op het uur wel op voorsprong via Al-Balahi, maar de gelijkmaker van Smeets volgde binnen de minuut en uiteindelijk kwam er geen winnaar meer uit de bus, 1-1 was de eindstand.