Ook al werd hij pas derde, toch kwam Sam Neerinckx zondag in Pollare juichend over de finish van het PK.
Volledig scherm
Ook al werd hij pas derde, toch kwam Sam Neerinckx zondag in Pollare juichend over de finish van het PK. © Geert De Rycke

Sam Neerinckx bijzonder blij met brons op het PK: “Ik wil me in Driedaagse van Axel ook even laten zien”

wielrennen juniorenOok al won hij niet, Sam Neerinckx bolde zondagnamiddag in Pollare juichend over de finish. De eerstejaarsjunior uit Nederhasselt sloot het Oost-Vlaams wegkampioenschap als derde af en was bijzonder tevreden met dat resultaat.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.