Sam Lambrecht verliet Spirou Charleroi om voor KBBC Oostkamp te spelen.
Volledig scherm
Sam Lambrecht verliet Spirou Charleroi om voor KBBC Oostkamp te spelen. © VDB

Sam Lambrecht met KBBC Oostkamp op bezoek bij ex-ploeg KBGO Finexa Basket@Sea: “Potentieel is aanwezig om in top drie te eindigen”

BASKETBAL TOP DIVISION TWOSam Lambrecht (22) speelt sinds dit seizoen opnieuw in West-Vlaanderen. Nadat hij KBGO verliet voor Spirou Charleroi ging Lambrecht afgelopen zomer aan de slag bij het Oostkamp van coach Gerrit Major in Top Division Two. Zondagmiddag keert hij even terug naar de Koninklijke Stallingen voor een duel met KBGO Finexa Basket@Sea.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.