Tijdens deze competitie moest Saido Berahino zich tevreden stellen met invalbeurten op OH Leuven en tegen Standard van telkens twintig minuten: “Maar ik praat elke dag met de coach, hij weet dat ik wil blijven knokken om mijn plaats in de ploeg weer af te dwingen.”
Volledig scherm
Tijdens deze competitie moest Saido Berahino zich tevreden stellen met invalbeurten op OH Leuven en tegen Standard van telkens twintig minuten: “Maar ik praat elke dag met de coach, hij weet dat ik wil blijven knokken om mijn plaats in de ploeg weer af te dwingen.” © Photo News

Saido Berahino (Zulte Waregem) denkt niet aan transfer: “Mij weer in de ploeg knokken blijft het doel”

VOETBAL 1ANa een weinig geslaagde uitleenbeurt aan Sporting Charleroi, keerde Saido Berahino (28) afgelopen zomer terug naar Zulte Waregem voor het laatste deel van zijn driejarig contract. Met sindsdien amper twee korte invalbeurten kan de Britse Burundees geen vrede hebben, maar toch zegt hij niet met een transfer in het hoofd te zitten. “Ik denk nog altijd dat ik van waarde kan zijn voor de ploeg als ik me weer in de basis kan knokken.”

  1. KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”
    voetbal eindronde

    KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”

    KM Torhout nam de lange weg in de nacompetitie, maar de Velodroomformatie promoveert na drie eindrondematchen toch nog naar tweede nationale. In de finalewedstrijd klopte het Tempo Overijse op eigen bodem met het kleinste verschil. De verlosser was het jonge jeugdproduct Damon Timmerman, die een kwartier voor tijd raak prikte en met dat doelpunt een lange feestnacht inluidde in Torhout.