Sadaam Caetano Da Silva maakt na twintig amateurkampen al zijn debuut bij de profs: “Professioneel boksen moet me beter liggen dan de amateurs.”
Volledig scherm
Sadaam Caetano Da Silva maakt na twintig amateurkampen al zijn debuut bij de profs: “Professioneel boksen moet me beter liggen dan de amateurs.” © RV

Sadaam Da Silva Caetano maakt in meeting in Elsene zijn profdebuut: “Hier moest ik al te lang op wachten”

BOKSENDe dertigjarige Sadaam Da Silva Caetano maakt zaterdagavond tijdens de Fight Night van de Belgian Fighting Competition zijn debuut bij de profs. Hij neemt het in boksclub Emergence XL in Elsene op tegen de Nederlander Dave Zwanerburg, eveneens een debutant bij de profs.

  1. Geen stunt voor Nick Spaenhoven en Racing Mechelen in bekerduel bij Lierse-Kempenzonen (5-1): “Niet gefloten penalty was kantelpunt”

    Geen stunt voor Nick Spaenhoven en Racing Mechelen in bekerduel bij Lier­se-Kempenzo­nen (5-1): “Niet gefloten penalty was kantelpunt”

    Racing Mechelen is er niet in geslaagd te stunten op het veld van Lierse-Kempenzonen. De troepen van trainer Greg Vanderidt hielden voor rust gelijke tred en slaagden er na rust zelfs in om even paniek te zaaien door terug te slaan tot 2-1, maar enkele minuten later volgde een kantelpunt. De bal ging niet op de stip ging voor Racing na een haakfout op Carrez en aan de overkant wel voor vermeend handspel. Bij die 3-1 tussenstand was de partij gespeeld en daarna diepte de thuisploeg in het slot de score nog uit tot een overdreven 5-1.