Sadaam Caetano Da Silva maakt na twintig amateurkampen al zijn debuut bij de profs: “Professioneel boksen moet me beter liggen dan de amateurs.”
Volledig scherm
Sadaam Caetano Da Silva maakt na twintig amateurkampen al zijn debuut bij de profs: “Professioneel boksen moet me beter liggen dan de amateurs.” © RV

Sadaam Da Silva Caetano maakt in meeting in Elsene zijn profdebuut: “Hier moest ik al te lang op wachten”

BOKSENDe dertigjarige Sadaam Da Silva Caetano maakt zaterdagavond tijdens de Fight Night van de Belgian Fighting Competition zijn debuut bij de profs. Hij neemt het in boksclub Emergence XL in Elsene op tegen de Nederlander Dave Zwanerburg, eveneens een debutant bij de profs.

  1. FRANCKY DURY kijkt met trots terug op 20 jaar Zulte Waregem (deel 1): “Vijf onvergetelijke hoogtepunten”

    FRANCKY DURY kijkt met trots terug op 20 jaar Zulte Waregem (deel 1): “Vijf onvergete­lij­ke hoogtepun­ten”

    Zaterdag begint SV Zulte Waregem aan de 21ste competitie sinds de fusie tussen Zultse VV en SV Waregem, de 17de opeenvolgende in de hoogste reeks. Francky Dury, die als succescoach liefst achttien en een half van die twintig jaar vanop de eerste rij meemaakte, kijkt samen met ons even in de achteruitkijkspiegel. In deel 1 blikt hij terug op de vijf absolute hoogtepunten, waarvan het mooiste ook zijn grootste ontgoocheling werd. Want echte dieptepunten kende Dury met Essevee eigenlijk niet: “We hebben mindere jaren gehad, maar we wisten ons steeds 5 matchen voor het einde te handhaven en zijn nooit gedegradeerd. Dat zou pas een dieptepunt zijn geweest.”