Sacha Fontaine wil in de komende twee matchen nog de nodige punten pakken om de voeling met de middenmoot te blijven behouden.
Volledig scherm
Sacha Fontaine wil in de komende twee matchen nog de nodige punten pakken om de voeling met de middenmoot te blijven behouden. © kms

Sacha Fontaine en KFC Eppegem met kleinste verschil onderuit bij Hamme: “Een gelijkspel was wat mij betreft correcter geweest”

voetbal derde nationale AKFC Eppegem heeft geen vervolg kunnen breien aan de zege van vorig weekend tegen Lochristi. Het ging met 2-1 onderuit bij concurrent Hamme. En dat had niet gehoeven, oordeelde middenvelder Sacha Fontaine. 

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Nicolas Nys pakt met Tienen belangrijke punten in de degradatiestrijd: “Winnen tegen Gent-Oost Eagles was een kleine must”
  Basketbal eerste landelijke

  Nicolas Nys pakt met Tienen belangrij­ke punten in de degradatie­strijd: “Winnen tegen Gent-Oost Eagles was een kleine must”

  Tienen behaalde dit weekend een belangrijke 56-54-overwinning tegen Gent-Oost Eagles. Door deze driepunter vindt de ploeg aansluiting bij een peloton van vier concurrerende ploegen die allemaal samen de laatste plaats bezetten met drie overwinningen. Zaterdag wacht er opnieuw een cruciaal duel, wanneer Limburg United C over de vloer komt.
 2. Topias Palmi (Limburg United) na kwalificatie tegen Leuven Bears voor de halve finales : “Half uur dramatisch”
  Basketbal BNXT Liga

  Topias Palmi (Limburg United) na kwalifica­tie tegen Leuven Bears voor de halve finales : “Half uur dramatisch”

  Met een mooie uitgangspositie verworven vrijdagavond in Leuven ontving Limburg United vol vertrouwen Leuven Bears voor de return in de kwartfinales van de beker van België. Met een bonus van negentien punten stonden de boys van T1 Raymond Westphalen met een half been in de halve finales. De Leuvense coach Eddy Casteels geeft nooit op. De Bears namen een verschroeiende start en speelden een half uur power play. Leuven leek freewheelend door te stoten naar de halve finales. In de laatste vijf minuten kon United de scheve situatie rechtzetten (61-72). Net zoals vorig seizoen wacht Okapi Aalst in de halve finales.