Sabri Hmouda liet tegen Turnhout in de extra tijd de 3-2 liggen vanop de stip.
Volledig scherm
Sabri Hmouda liet tegen Turnhout in de extra tijd de 3-2 liggen vanop de stip. © Miguel Van Cauwenbergh / RV

Sabri Hmouda (RC Mechelen) over bepalende penaltymisser tegen Turnhout, trip naar Lebbeke en België-Marokko: “Eindsprint inzetten voor winterstop”

voetbal 2NBSabri Hmouda liet na om zichzelf tot matchwinnaar te kronen tegen Turnhout. In de toegevoegde tijd trapte hij zijn strafschop ongelukkig over en zo moest Racing Mechelen na een nochtans sterke prestatie genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. De Mechelaars vergaten niet voor het eerst dit seizoen om zichzelf te belonen en dat willen ze maar al te graag goed maken in de laatste weken voor de winterstop, te beginnen op bezoek bij Lebbeke zaterdagavond.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Maaseik piekt naar beste vorm: met dank aan man-in-vorm Ferre Reggers
  Lotto Volley League

  Maaseik piekt naar beste vorm: met dank aan man-in-vorm Ferre Reggers

  Greenyard Maaseik heeft zich helemaal ontdaan van het zwarte beest Aalst. De Oost-Vlamingen waren meer dan eens spelbreker in de Maaseikse opmars, maar dat hebben de Maaslanders nu achter zich gelaten. De troepen van coach Fulvio Bertini kweten zich woensdag probleemloos tegen Baetens en co. Met opnieuw een absolute hoofdrol voor Ferre Reggers. De Brabander wordt straks ook bepalend in de belangrijke Europese matchen tegen Roeselare.
 1. Nieuwkomer Marith De Bondt (OHL) wil met KRC Genk Ladies de kloof met de top twee helpen verkleinen en als speelster sterker worden
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE

  Nieuwkomer Marith De Bondt (OHL) wil met KRC Genk Ladies de kloof met de top twee helpen verkleinen en als speelster sterker worden

  Met Marith De Bondt heeft KRC Genk Ladies er een aanwinst bij. De Bondt speelde bij Super League-leider OHL en tekende vorige week een verbintenis voor een half seizoen bij de Genkies. De nieuwe verdedigster zat meteen in de kern en mocht het voorbije weekend, na een blessure van Luna Vanhoudt, tegen KV Mechelen meteen invallen. Vrijdagavond om 20.30 uur is Charleroi te gast op de Galopinstraat in Zwartberg. “Ook al staat Charleroi in de benedenverdieping van de rangschikking, we mogen hen geenszins onderschatten”, zegt nieuwkomer Marith De Bondt.
 2. KVC Westerlo casht met transfer van Lyle Foster naar Burnley en haalt Japanner Yusuke Matsuo binnen. Jonas De Roeck: “We hebben ons huiswerk grondig gemaakt”
  voetbal jupiler pro league

  KVC Westerlo casht met transfer van Lyle Foster naar Burnley en haalt Japanner Yusuke Matsuo binnen. Jonas De Roeck: “We hebben ons huiswerk grondig gemaakt”

  Weinig nieuws tijdens de wintermercato in het Kuipje. KVC Westerlo cashte vorige week flink wat miljoenen met de transfer van Lyle Foster naar Burnley, waarna Kyan Vaesen zijn kans greep met twee belangrijke treffers tegen KV Mechelen. Veel redenen om te veranderen zijn er dus niet. De Japanse flankaanvaller Yusuke Matsuo (25) is de enige nieuwkomer.
 3. Sportief verantwoordelijke Pieter De Wit en KFC Eppegem aan vooravond van elf finales in zware strijd om het behoud: “Onze ambitie is in nationale te blijven, maar we moeten ook realistisch zijn”
  voetbal derde nationale A

  Sportief verantwoor­de­lij­ke Pieter De Wit en KFC Eppegem aan vooravond van elf finales in zware strijd om het behoud: “Onze ambitie is in nationale te blijven, maar we moeten ook realis­tisch zijn”

  Rode lantaarn KFC Eppegem speelt zondagnamiddag gastheer voor subtopper Jong Lede. Sportief verantwoordelijke Pieter De Wit is realistisch genoeg om te beseffen dat het nog een lange en heel zware strijd wordt om het behoud, maar opgeven staat niet in zijn woordenboek.