Sabri Hmouda, hier aan het werk tegen hades, keert zaterdagavond terug naar de club waar hij een paar jaar jeugdspeler was.
Volledig scherm
Sabri Hmouda, hier aan het werk tegen hades, keert zaterdagavond terug naar de club waar hij een paar jaar jeugdspeler was. © Miguel Van Cauwenbergh / RV

Sabri Hmouda en Racing Mechelen gaan op het Lisp op zoek naar een bekerstunt: “Ons eigen spel spelen”

voetbal bekerGeen competitievoetbal voor Racing Mechelen dit weekend, wel een bekerduel bij Lierse-Kempenzonen met een plaats in de zestiende finales als inzet. De Mechelaars kruipen logischerwijze in de rol van underdog, maar niet met de intentie om de bus te parkeren op het Lisp.

  1. Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confrontatie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”
    Voetbal tweede nationale A

    Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confronta­tie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”

    Nadat de competitiewedstrijd tussen Jong Cercle en Olsa Brakel op 13 november bij de rust werd stilgelegd wegens de dichte mist, is diezelfde confrontatie woensdagavond opnieuw afgelast om diezelfde reden. Twee keer bolde Olsa Brakel richting Ruddervoorde, waar Jong Cercle zijn thuismatchen speelt, en twee keer moest geel-zwart zonder een sportieve strijd terugkeren. Vanavond geraakten Cercle en Olsa niet verder dan de opwarming. Twee weken geleden werd de eerste helft nog afgewerkt.