Saar Bogaert wil met Basket Waregem naar de play-offs in Top Division Women.
Volledig scherm
Saar Bogaert wil met Basket Waregem naar de play-offs in Top Division Women. © VDB

Saar Bogaert met Basket Waregem op zoek naar tweede zege tegen Pepinster: “Geschrokken van hun uitslag afgelopen weekend”

basketbal top division 1 womenBasket Waregem opende de competitie met een overwinning op bezoek bij Sparta Laarne. Woensdagavond is de ploeg van coach Frederic Claessens te gast bij Pepinster. Zij verloren zwaar op de openingsspeeldag. Kapitein Saar Bogaert hoopt dan ook meteen de tweede overwinning van het seizoen te boeken.

 1. Petros Papanicolaou en Full Hasselt winnen razend spannende derby tegen Pibo Bilzen in slotminuut: “Dit was een thriller die we absoluut moesten winnen”

  Petros Papanico­laou en Full Hasselt winnen razend spannende derby tegen Pibo Bilzen in slotminuut: “Dit was een thriller die we absoluut moesten winnen”

  In de hoogste futsalreeks stond dit weekend de Limburgse derby tussen Full Hasselt en Pibo Bilzen geprogrammeerd. Beide teams wilden weg uit de onderste regionen van de klassering en serveerden het talrijk opgekomen publiek een prima partij met een adembenemend slot. Op dertig seconden van het einde wees het scorebord nog een 3-3 stand aan. In een absoluut dol einde bezorgden Kaddouri en Halim de thuisploeg alsnog de zege. “In vele wedstrijden schoven we in de slotfase ongelukkig onderuit. Nu gebeurde het omgekeerde en kunnen we terug naar boven kijken”, slaakte Hasselt-coach Petros Papanicolaou na afloop een zucht van opluchting.
 2. Grégoire Munster droomt van volledige WK-campagne in 2023
  autosport

  Grégoire Munster droomt van volledige WK-campagne in 2023

  Grégoire Munster won eerder deze maand aan het stuur van zijn Hyundai i20 voor het eerst de WRC2-competitie in een manche van het WK Rally en dat uiteraard op Japanse bodem. Hij maakte zo het succes voor de Koreaanse constructeur Hyundai compleet, want een andere Belg, Thierry Neuville triomfeerde in het algemene klassement. Voor de 23-jarige Munster was het de eerste zege sinds zijn debuut in 2019 in WRC2, maar hij reed nooit een volledig seizoen. Munster beoogt nu een volledig seizoen in 2023.
 3. Historisch! Niet Europees kampioen Barcelona maar RSCA Futsal naar Final Four van Champions League!
  Futsal Champions League

  Historisch! Niet Europees kampioen Barcelona maar RSCA Futsal naar Final Four van Champions League!

  RSCA had maar één opdracht vooraf: zo vaak mogelijk scoren tegen de Roemeense kampioen Galati. Met een 0-9-overwinning werd die job alvast tot een goed einde gebracht. Nadien moest men het resultaat van Pula-Barcelona afwachten. De Spanjaarden mochten maximaal met vijf doelpunten verschil winnen. Het werd 7-2. RSCA mag naar de Final Four van de Champions League!