Beelden van supporters die met elkaar op de vuist gaan, zoals na de match Seraing-RWDM, wil Thierry Dailly, preses van de Brusselse club, niet meer zien.
Volledig scherm
Beelden van supporters die met elkaar op de vuist gaan, zoals na de match Seraing-RWDM, wil Thierry Dailly, preses van de Brusselse club, niet meer zien. © Photo News

RWDM-voorzitter Dailly wil komaf maken met geweld in en rond stadions: “Wie zich niet gedraagt, komt er niet meer in”

voetbal 1BNaar aanleiding van het supportersgeweld na de tweede barragewedstrijd van RWDM tegen en op Seraing werd de Brusselse club een sanctie opgelegd: het komende seizoen zal RWDM vijf duels achter gesloten deuren moeten spelen, waarvan drie effectief en twee met uitstel. Ook al veroordeelde de club deze daden, toch gaat ze zo goed als zeker in beroep tegen deze beslissing. Voorts heeft ze ook een actieplan opgezet om het geweld te bannen. 

  1. Timo Kielich pakt ritwinst en eindzege in Poolse rittenkoers: “Pittig weekje, maar zege is geen echte verrassing”
    Wielrennen profs

    Timo Kielich pakt ritwinst en eindzege in Poolse ritten­koers: “Pittig weekje, maar zege is geen echte verrassing”

    Timo Kielich (Alpecin Fenix DT) heeft stevig uitgepakt in Polen. De Alkenaar pakte er de ritwinst en de eindzege in de Course Cycliste de Solidarnosc et des Champions Olympiques. Een hele mond vol voor een vijfdaagse wedstrijd in het Zuiden van Polen. “Het was best een pittige koers met veel plaatselijke ploegen en enkele buitenlandse teams. De winst is niet echt een verrassing, ik trok met ambitie naar Polen”, vertelt Timo Kielich.