Nicolas Rommens, die in de toegevoegde tijd de 0-2 maakte vanop de stip, in duel met Club NXT-speler Thomas Van Den Keybus.
Volledig scherm
Nicolas Rommens, die in de toegevoegde tijd de 0-2 maakte vanop de stip, in duel met Club NXT-speler Thomas Van Den Keybus. © BELGA

RWDM pakt met veel zin voor realisme de volle buit op Club NXT (0-2)

In moeilijke omstandigheden is RWDM er in geslaagd om drie gouden punten te pakken op en bij Club NXT. Alle doelpunten vielen in de tweede helft: Senakuku en Rommens - vanop de stip - bezorgden de thuisploeg zo haar eerste thuisnederlaag. Bij RWDM kan even de druk van de ketel.

 1. Genkenaar Alexander Maes (ex-Beerschot) komt weer boven water bij Roemeense eersteklasser FC Arges Pitesti: “Dit is een tussenstap”
  Buitenlands voetbal

  Genkenaar Alexander Maes (ex-Beerschot) komt weer boven water bij Roemeense eersteklas­ser FC Arges Pitesti: “Dit is een tussenstap”

  Eind september vorig jaar verbrak eersteklasser Beerschot eenzijdig het contract van Alexander Maes. Zo moest de Genkenaar nog voor het sluiten van de transfermarkt in allerijl op zoek naar een nieuwe werkgever en die vond hij uiteindelijk met de Roemeense promovendus FC Arges Pitesti. Na een moeilijke start, gekruid met administratieve vertragingen en een coronabesmetting, lijkt Maes eindelijk zijn draai te hebben gevonden.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari