RWDM was in gesprek met centrale verdediger Jérémy Taravel van Cercle Brugge, maar ziet door diens getalm af van zijn diensten.
Volledig scherm
RWDM was in gesprek met centrale verdediger Jérémy Taravel van Cercle Brugge, maar ziet door diens getalm af van zijn diensten. © BELGA

RWDM pakt eerste zege in voorbereiding, preses Thierry Dailly hoopt deze week minstens twee aanwinsten te kunnen aankondigen

voetbal 1BRWDM pakte afgelopen zaterdag op het veld van derdenationaler Overijse zijn eerste zege in deze voorbereiding. Met de A-ploeg stond het bij de rust 3-0, de beloften maakten er daarna een waar doelpuntenfestival van met onder meer twee treffers van Zakaria El Ouahdi.

 1. Kristiaan Haagen en Dessel trekken morgen naar Luik en ontvangen AA Gent in de Croky Cup: “Mooie bekerloting, maar competitie primeert”
  voetbal eerste nationale

  Kristiaan Haagen en Dessel trekken morgen naar Luik en ontvangen AA Gent in de Croky Cup: “Mooie bekerlo­ting, maar competitie primeert”

  Na twee vrije dagen staan de spelers van Dessel vanavond opnieuw op het oefenveld. Morgen staat in eerste nationale de uitgestelde competitiewedstrijd van vorig weekend in Luik op het programma. In afwachting van dat duel zat Dessel dinsdagnamiddag in de trommel tijdens de bekerloting. In de tweede week van november komt met AA Gent de huidige bekerwinnaar op bezoek.
 2. Steve Bael wil met Ninove drie punten pakken in midweekmatch tegen Visé: “Nadien wacht ons een zwaar vijfluik”
  Voetbal eerste nationale

  Steve Bael wil met Ninove drie punten pakken in midweek­match tegen Visé: “Nadien wacht ons een zwaar vijfluik”

  Met een stek in de middenmoot en een zeven op vijftien is promovendus VK Ninove meer dan degelijk uit de startblokken geschoten. Woensdagavond komt met het Waalse Visé een ploeg op De Kloppers met hetzelfde puntentotaal. De Walen werden afgelopen weekend voor de beker uitgeschakeld door SK Beveren, terwijl de Ninovieters van een voetbalvrij weekend konden genieten.