Yan Vorogovskiy (r.) met Kazachstan in actie tijdens de UEFA Nations League-wedstrijd tegen Slovakije.
Volledig scherm
Yan Vorogovskiy (r.) met Kazachstan in actie tijdens de UEFA Nations League-wedstrijd tegen Slovakije. © Reuters

RWDM oefent zaterdag tegen Standard eerste keer, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024

voetbal Challenger Pro LeagueIn tegenstelling tot Lierse Kempenzonen en Beerschot houdt RWDM zich voorlopig kalm op de transfermarkt. Met Bryan Smeets en Jonathan Heris werden tot dusver twee nieuwe transfers gerealiseerd. Kylian Hazard, die officieel ook ‘nieuw’ is, was in de tweede helft van vorig seizoen al bij RWDM. Wellicht is het stilte voor de storm, want de club heeft maar één doel: de titel. De vorig seizoen gehuurde spelers Vorogovskiy en Esphestion zouden ook dicht bij een verlengd verblijf staan.

  1. Lyra-Lierse klaart de tweede bekerklus op het veld van Zwarte Leeuw (0-2) en neemt het volgend weekend op in en tegen RAA Louvière: “Leuke avond voor heel Lyra-Lierse”

    Ly­ra-Lier­se klaart de tweede bekerklus op het veld van Zwarte Leeuw (0-2) en neemt het volgend weekend op in en tegen RAA Louvière: “Leuke avond voor heel Ly­ra-Lier­se”

    In de derde ronde van de Croky Cup nam Lyra-Lierse het zaterdagavond op tegen Zwarte Leeuw. In de voorbereiding speelden beide ploegen al een keer tegen mekaar, toen werd het 0-3. Het voorbije weekend nam Lyra-Lierse weer de maat van de Kempenaars, nu eindigde de partij op 0-2. Lyra-Lierse bekert dus verder, en mag zich volgend weekend opmaken voor een verplaatsing naar RAA La Louvière, dat zondag met 2-4 ging winnen in Londerzeel.