Joeri Dequevy (l.), vorig seizoen in actie tegen Lierse, verlaat de Brusselse club.
Volledig scherm
Joeri Dequevy (l.), vorig seizoen in actie tegen Lierse, verlaat de Brusselse club. © Belga

RWDM doorstaat tussentijdse controle van licentiecommissie, Joeri Dequevy verkast naar Houtvenne in tweede nationale

voetbal 1BTerwijl de spelers van RWDM genieten van een welverdiende vakantie werd er achter de schermen druk gewerkt om met alles in orde te zijn voor een tussentijdse controle van de licentiecommissie, die de 1B-club goed doorstond. Vandaag raakte ook bekend dat Joeri Dequevy na 2,5 jaar de Brusselse club verlaat voor een avontuur bij tweedenationaler Houtvenne.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Paasweekend kondigt zich droog en zonnig aan: ideaal koersweer voor de Trixxo Ster van Zuid-Limburg
  PREMIUM
  Wielrennen Juniores

  Paasweek­end kondigt zich droog en zonnig aan: ideaal koersweer voor de Trixxo Ster van Zuid-Lim­burg

  Nog zeven keer slapen en dan staat de 44ste editie van de Ster van Zuid-Limburg op het programma. Een lange editie, want op vrijdag staat er een proloog op het programma waardoor de belangrijkste rittenkoers voor junioren in ons land een vierdaagse wordt. Een internationale editie ook, want na de promotie tot UCI-koers trekt de Ster de grens over naar Sittard waar vrijdag de openingstijdrit op het programma staat.