Kevin Nzuzi miste drie minuten voor tijd de kans op de 2-1. Even later werd het 1-2.
Volledig scherm
Kevin Nzuzi miste drie minuten voor tijd de kans op de 2-1. Even later werd het 1-2. © Photo News

RWDM doet Zulte Waregem beven, maar Vossen trekt 1A-club over de streep met late strafschop (1-2)

voetbal BEKER VAN BELGIëRWDM heeft niet kunnen stunten in de zestiende finales van de Belgische beker. Nadat het al heel snel op achterstand was gekomen, heeft het vooral na de rust voldoende kansen gekregen om de West-Vlaamse 1A-club uit de beker de knikkeren, maar een late strafschop van Vossen besliste er anders over. Exit RWDM ondanks een knappe prestatie.

  1. Noor Debouck (Asterix Avo): “Ik ben nog geen achttien, dus mijn ouders mogen woensdag komen supporteren tijdens de belangrijke bekerwedstrijd tegen VDK Gent”

    Noor Debouck (Asterix Avo): “Ik ben nog geen achttien, dus mijn ouders mogen woensdag komen supporte­ren tijdens de belangrij­ke bekerwed­strijd tegen VDK Gent”

    Het blijft een rare vaststelling: Asterix Avo heeft na zes speeldagen eindelijk haar eerste driepunter van het seizoen beet. Tchalou Volley, helemaal niet het zwakke zusje van de Liga met hun sterke hoofdaanvalster Runjic, kreunde onder de servicedruk van de thuisploeg. Dertien opslagaces kreeg de Waalse ploeg om de oren, de bezoekers lukten maar drie punten vanop de servicelijn. Nova Marring bevestigde haar uitstekende vorm met alweer een score van meer dan twintig punten.