Levi Lukebakio (l.) met zijn manager na het zetten van de nodige handtekeningen bij Rupel Boom.
Volledig scherm
Levi Lukebakio (l.) met zijn manager na het zetten van de nodige handtekeningen bij Rupel Boom. © Rupel Boom / RV

Rupel Boom strikt met Levi Lukebakio (Crossing Schaarbeek) jongere broer van Rode Duivel Dodi: “De broer van zijn geeft me kracht”

VOETBAL EERSTE NATIONALELukebakio tekent bij eerstenationaler Rupel Boom. Het zou nogal een stunt zijn van de Boomkes, maar het gaat natuurlijk niet om Rode Duivel en Hertha Berlijn-aanvaller Dodi (23), wel om diens jongere broer Levi (20). De snelle flankaanvaller maakt de overstap van derdenationaler Crossing Schaarbeek en ziet in Boom de ideale volgende stap in zijn carrière.

 1. Corona nekt BK Ploegentriatlon als seizoensopener: “We konden beslissing niet langer uitstellen”

  Corona nekt BK Ploegentri­at­lon als seizoens­ope­ner: “We konden beslissing niet langer uitstellen”

  Wat al weken in de lucht hing, werd zaterdagdagochtend bevestigd. De meeste triatlonwedstrijden die in mei op de planning stonden, worden geannuleerd. De onduidelijkheid over het al dan niet mogen organiseren van triatlonwedstrijden doet zo onder meer de Triatlon van Vlaanderen in Oudenaarde, de populaire triatlon van Izegem én de seizoensopener met het BK ploegentriatlon in Antwerpen in het water vallen. Duizenden atleten kregen vanmorgen een bittere pil te slikken. “Maar we konden niet langer wachten om een knoop door te hakken”, vertelt Olivier Cloet die met ATRIAC het BK zou organiseren.
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  19 april
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  19 april