Rune Lenaerts van Sporting Hasselt op de hielen gezeten door Rune Doms van Bocholt VV.
Volledig scherm
Rune Lenaerts van Sporting Hasselt op de hielen gezeten door Rune Doms van Bocholt VV. © Borgerhoff

Rune Lenaerts (Sporting Hasselt) na 0-2-nederlaag tegen Bocholt VV: “Wie de kansen niet afmaakt krijgt het deksel op de neus”

Voetbal tweede nationale AHet werd een leuke derby tussen Sporting Hasselt en Bocholt VV. De thuisploeg een resem kansen niet verzilveren, vooral in de eerste helft. Na de rust kwam Bocholt VV opzetten en in de slotfase konden de Damburgers met enkele vlijmscherpe counters de drie punten mee huiswaarts nemen.

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Kobe Vinken (Schoonbeek-Beverst): “Bij Beringen wat rapen, kan ons woensdag gemoedsrust opleveren”
  voetbal derde nationale B

  Kobe Vinken (Schoonbeek-Be­verst): “Bij Beringen wat rapen, kan ons woensdag gemoeds­rust opleveren”

  Nadat een week eerder tegen Nijlen in het slotkwartier een 3-0-voorsprong verloren ging, bleek het laatste wedstrijdkwart op Wellen er andermaal te veel aan. Kobe Vinken (30), op bezoek bij zijn ex-club, voelde het na afloop als volgt aan: “Als je een wedstrijd lang niets in de pap te brokken hebt, kan je je bij een nederlaag neerleggen. Op Wellen moesten wij het balbezit veelal aan de thuisploeg laten, maar onze organisatie echt wegspelen zat er voor hen toch niet in. En als je dan door een klutsbal genekt wordt, voelt het echt zuur aan.”
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.