Rune Lenaerts van Sporting Hasselt op de hielen gezeten door Rune Doms van Bocholt VV.
Volledig scherm
Rune Lenaerts van Sporting Hasselt op de hielen gezeten door Rune Doms van Bocholt VV. © Borgerhoff

Rune Lenaerts (Sporting Hasselt) na 0-2-nederlaag tegen Bocholt VV: “Wie de kansen niet afmaakt krijgt het deksel op de neus”

Voetbal tweede nationale AHet werd een leuke derby tussen Sporting Hasselt en Bocholt VV. De thuisploeg een resem kansen niet verzilveren, vooral in de eerste helft. Na de rust kwam Bocholt VV opzetten en in de slotfase konden de Damburgers met enkele vlijmscherpe counters de drie punten mee huiswaarts nemen.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.