Rune Herregodts toonde in de Chrono des Nations dat het conditioneel nog goed zit.
Volledig scherm
Rune Herregodts toonde in de Chrono des Nations dat het conditioneel nog goed zit. © Belga

Rune Herregodts sluit seizoen af in Ronde van Drenthe: “Gedwongen rust heeft me deugd gedaan”

Wielrennen profsDit weekend gaat Rune Herregodts (23) een laatste keer dit seizoen aan de slag. De prof uit Lokeren start in de Ronde van Drenthe. Het gaat om een eendagskoers in Nederland. De renners mogen zich opmaken voor een tocht over kasseien.

 1. Yannick Thoelen (KV Mechelen) wil kans in beker grijpen na moeilijke maanden: “De grootste teleurstelling uit mijn carrière”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË
  1

  Yannick Thoelen (KV Mechelen) wil kans in beker grijpen na moeilijke maanden: “De grootste teleurstel­ling uit mijn carrière”

  Yannick Thoelen (31) beleeft een moeilijke periode. Zo geeft de doelman van KV Mechelen zelf aan. Hij verloor begin dit seizoen zijn plaats onder de lat aan Gaëtan Coucke (23) en bleef maanden aan de bank gekluisterd. Vanavond krijgt hij in de bekermatch tegen Cercle Brugge nog eens zijn kans. “Ik doe er alles aan om opnieuw dé nummer één van KV te worden.”
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. KV Oostende schrijft bekerverhaal niet bij voorbaat af: “Belangrijk voor het vertrouwen”
  voetbal

  KV Oostende schrijft bekerver­haal niet bij voorbaat af: “Belangrijk voor het vertrouwen”

  De competitie of de beker? Het is een vraag die zich steeds opwerpt wanneer een ploeg die slecht presteert in de competitie aan de bak moet in de vaderlandse beker. Maar bij KV Oostende laten ze niet in hun kaarten kijken. Daar kan zo’n alles-of-nietswedstrijd druk van de ketel halen. Wie weet sluit KVO een barslechte maand november definitief af met een mooie prestatie op 1 december.